Latest Posts

review w7 loads of lashes

By 6:48:00 π.μ. , , ,







Γειά σας κορίτσιαααα!! 

   Στο σημερινό ποστ θα σας κάνω ένα review από την μάσκαρα που κρατάω στα χέρια μου εδώ και λίγες ώρες και ανυπομονούσα να σας δείξω. Πρόκειται για την μάσκαρα από την εταιρία w7 την loads of lashes.
  
Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω κάτι απο αυτήν την εταιρία. Το προιόν δεν είναι καινούργιο, το είχα δει σε πολλά review, τα περισσότερα απο τα οποία ήταν σχεδόν απογοητευτικά, γιατί σε πολλές κοπέλες δεν ταίριαξε, όμως σήμερα το ρίσκαρα και είπα να το δοκιμάσω ..και δεν σας κρύβω ότι έπαθα πλάκα!
  Αρχικά, για να πω την αλήθεια, δεν είναι ακριβώς μάσκαρα. Πρόκειται ένα κλασικό φιαλίδιο μάσκαρας με ένα βουρτσάκι το οποίο έχει πάνω τριχούλες οι οποίες κολλάνε στις βλεφαρίδες σου.


 Πως χρησιμοποιείται: 
  • Απλώνουμε μια στρώση απο την κανονική μας μάσκαρα
  • Πρίν στεγνώσει, περνάμε μια στρώση απο την w7 loads of lashes, ώστε να κολλήσουν οι τριχούλες
  • Ξαναπερνάμε την κανονική μάσκαρα μας
  • Επαναλαμβάνουμε μετα απο 45 δευτερόλεπτα (δεν το συνιστώ γιατί μετά "βαραίνουν" οι βλεφαρίδες μας 
Οι βλεφαρίδες μου είναι τραγικά μικρές. Ότι έχω χρησιμοποιήσει δεν με έχει βοηθήσει εκτός απο πολύ ακριβά προιόντα. Το συγκεκριμένο προιόν μόλις το δοκίμασα, δεν το πίστευα.
Για το μόνο που απογοητεύτηκα λίγο είναι οτι την αγόρασα 12 ευρώ από κατάστημα καλλυντικών και με ένα μίνι γκουγκλάρισμα την βρήκα 6 ευρω σε μια σελίδα. 

Εσείς την έχετε δοκιμάσει? 
Ποιό είναι το αγαπημένο σας προιόν για βλεφαρίδες?

Τα λέμε στο επόμενο ποστ!

Φιλιάαααα
 


You Might Also Like

0 σχόλια